Nieuw

12-02-2015

Spam your blog!

Made by Kim at Polyvore


Hallo allemaal!

Wij zijn ontzettend benieuwd naar wie onze creatieve buren zijn! Het lijkt ons leuk om andere blogs te leren kennen. Heb jij een leuke blog die je met ons zou willen delen, laat dan een berichtje achter onder dit bericht. Het mag je eigen blog zijn maar als je tips hebt met andere blogs die je leuk vind laat het dan ook zeker even weten. Wij zullen de blogs dan bezoeken. Wij houden vooral van creatieve blogs maar ook mode/beauty/ lifestyle blogs vinden wij erg leuk!
// Hi everyone! 


We are very curious to know who are our creative neighbours! It seems nice to us to know other blogs! Do you have a nice blog, please let us know in the comments. Do you know blogs from others, please leave a link under this message. We will visit the blogs. 

We like creative blogs the most, but we also like fashion/ beauty and lifestyle blogs. //

Share this:

6 opmerkingen :

 1. Lief. Jullie kennen mij al, maar andere mss nog niet. Ik ben Sandra en blog op http://misspaperfection.blogspot.com over de dagdagelijkse dingen en mijn creatieve bezigheden, spiced up met een flinke portie beauty & lifestyle. Ik hoop dat jullie even een kijkje komen nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn blog, of course ;-) http://lieveke-en-zus.blogspot.be
  Tof idee ook: spam your blog! Ben benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, ik ben Aleksandra of MissCherry :) Ik blog over nieuwe dingen die ik bij anderen opmerk of onlangs lees en zelf er meer over wil weten, dus van modetips via recepten en uiteindelijk kom ik bij persoonlijke confessions en tips ! http://lexiestown.blogspot.be xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. www.imadreamer.nl gaat over een meisje (ik dus) dat altijd enorm aan het dromen is maar nooit iets ├ęcht afmaakt. Via mijn blog deel ik mijn dromen, maar ook veel dingen waar ik als enorme uitsteller dagelijks tegenaanloop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien kunnen jullie als de Tante Betsy winactie is (duurt nog minstens tot eind maart/begin april als de nieuwe collectie binnen is ;)) eens over mijn blog bloggen...over de winactie, maar ook bijvoorbeeld over de lappendekens die ik maak of andere dingen die jullie aanspreken op mijn blog ;). Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi! Leuk dat ik mijn blog hier met jullie mag delen! :) Ik schrijf vooral over leuke mode trends, beauty reviews en over mijn dagelijkse leven. Ik hoop dat je het leuk vindt! http://isafashionebella.blogspot.com x

  BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes