Nieuw

28-02-2015

My first snailmail!

Vandaag kwam ik thuis van mijn werk en er lagen twee enveloppen op de deurmat die anders als anders waren. Ik dacht er toen ineens aan dat ik mij had opgegeven bij Tante Jannie's Postkamer! Ik had zelf al een aantal snailmails verstuurd maar nog niks gehad. Ik werd onwijs blij van de inhoud an de enveloppen. Hoe leuk is het dat iemand die je niet kent haar best heeft gedaan om een mooie snailmail voor mij te maken. Leuk ook om te zien hoe verschillend deze snailmails zijn, ieder doet het op zijn eigen manier waardoor je hele inspirerende dingen krijgt! Wil jij ook snailmailen, wij zoeken een snailmail maatje! Reageer via de reacties bij dit bericht of stuur ons een email via creativeneighbours@gmail.com
zie hier de ontvangen snailmails;

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes