Nieuw

05-02-2015

Home Decoration; Cottage Green

bron; Action
Hallo allemaal! 
Ik ben gek op de decoratie verf van de Action! Een paar maanden geleden kocht ik wit, paars, beige en lichtblauw en ik heb al heel wat dingen een nieuw kleurtje gegeven. Toen ik laatst in de Action was zag ik dat ze een aantal nieuwe kleuren decoratieverf hadden. Ik kocht de donkerblauwe die ik in het giveaway pakket stopte en deze 'Cottage Green'. Ik vind Cottage Green een hele gave kleur, ik dacht eerst dat het mintgroen was maar dat is het toch niet. Als je van roze een 'oudroze' hebt, kun je dit wel zien als een 'oudgroen'.

Het lijkt me heel gaaf om deze kleur terug te laten komen in mijn toekomstige huisje. Ik heb alvast een aantal decoratie items geverfd;

//Hi everyone!

I really love the decoration paint from Action! A couple of months ago I bought white, beige, purple and lightblue and I painted a lot of things. When I last visited Action again I saw they had new colours paint! I bought a darkblue one for the Giveaway package and this 'Cottage Green' colour! I first thought it was mintgreen, but when you compare it with oldpink, you can say this is 'oldgreen'!

It seems nice to me to use this colour in my future home! I already painted some home decoration with this paint;//Dit is een wat groter formaat dennenappel die ik geverfd heb, wil jij ook dennenappels verven? Wij hebben eerder op de blog laten zien hoe je dit kunt doen. Beschilderde dennenappels zijn niet alleen leuk voor de winter en Kerst periode, als je de dennenappels in een leuk kleurtje verft kun je ze zelfs in de zomer of lente in je huis neerleggen als decoratie!  

 // This is a bigger pine cone than we painted before, do you want to paint pine cones too? We posted about it earlier, watch it here.!
Painted pinecones are not just for winter and Christmas Time, when you use bright colours you can also decorate your house in the spring or summer!//Ik ben nog op zoek naar een leuk klein schilderijtje of een mooie kaart die ik op dit ezeltje kan zetten. 

// I am looking for a little painting or a nice card which I can put on this little easel!//


Excuses voor het plastic maar deze mand heb ik zojuist beschilderd. Dit was het lastigste omdat het uit allerlei strookjes bestaat. 

// I am sorry for the plastic under this basket but I just painted it! It was really difficult to paint this basket! //


En ook dit sieradendoosje beschilderde ik net, hier moet nog een laagje overheen. 

Ik ben heel blij met deze nieuwe kleur, gelukkig is mijn fles verf nog niet leeg en kan ik nog meer decoratie verven. 

Wat vind jij van deze kleur? 

// And finally I painted this little jewellery box! I need to paint an another layer on it tomorrow. 

I am very happy with this new paint, I am glad the bottle isn't empty yet. 

What do you think of this colour? //
Share this:

1 opmerking :

  1. Ik zou zelf nooit voor zo'n kleur hebben gekozen, maar stiekem ziet het er toch wel prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes