Nieuw

16-02-2015

Creative Diary 19; Kim

Hallo creatieve buren!
Deze week was erg druk dus ik heb niet zo heel veel foto's kunnen maken, toch wil ik jullie wat leuke dingen laten zien.

//Hi Creative Neighbours, 

This week was very busy so I didn't made a lot of photos. But I wanted to show you some nice things;// 

Things I've made 


Vroeger toen ik jonger was had ik een boek; hoe maak je bloemen met crepepapier, ik vond papier dat daarop leek en ik maakte deze rozen. Ik zal binnenkort een DIY blogpost maken over hoe je zelf deze bloemen kunt maken, dus blijf zeker kijken op de blog :)!

//When I was little I had a book 'How to make flowers with crepe paper. I found some tissue paper and I made some roses. I will make a DIY blogpost about it, so stay tuned :)!//

Maandag had ik lekker een vrije dag en ik had veel inspiratie. Ik had op Pinterest al vaker knutsels gezien met washitape en figuurtjes maar het leek mij heel leuk om dit met een Aztec printje te combineren; zie hieronder het resultaat.. Wil jij ook Aztec washi kaarten maken? Kijk dan naar deze blogpost

//On Monday I had a day off, I had a lot of inspiration! I saw crafts on Pinterest with washi and templates. But I wanted to combinate this with an Aztec print! See the results at this 
      blogpost//
Things I got

 Ik kreeg een bedankje voor een Snailmail die ik heb gestuurd via Tante Jannie's postkamer. Ik ben er ontzettend blij mee, het is zo leuk gemaakt! Het is een soort notitieboekje met mijn naam erop. Er in zat nog deze afbeelding van een typmachine waar je een briefje uit kon halen. En achterin nog een leuk envelopje met mooie plaatjes. Joke heel erg bedankt!

//I got this snailmail this week. I really love it! It's like a little notepad with my name on it. In the book was a picture of typewriter with a little note and at the last page there was a little envelope with cute pictures in it. Joke thank you very much!//

Things I've done


Ik heb drie snailmail voorbereid die ik maandag op de post zal doen, Twee blijven in Nederland en eentje zal naar Spanje gaan!

//I prepared three snailmail which I will post at monday. Two of them will stay in the Netherlands but the other is going to Spain! //

Things I've bought


Ik vertelde eerder al dat ik de nepnagels van de Primark geweldig vind, ze hebben zoveel leuke designs. Laatst moest ik snel even wat kopen maar ik kon het niet laten om toch nog even wat van die nepnagels te kopen! Wat vind jij van de designs? 


//I told you earlier that I liked the fake nails of Primark a lot! They have so many designs! Last I quickly visited Primark but I couldn't resist the fake nails stand! What do you think of the nails?// Bedankt voor het lezen, fijne week gewenst!

//Thanks for reading, have a nice week!//


 Share this:

1 opmerking :

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes