Nieuw

01-02-2015

Creative Diary 17; Kim

Hallo!
Leuk dat je mijn creatieve dagboek wilt lezen, deze week was ik druk met werk maar ik vond toch ook weer wat tijd om mij bezig te houden met wat creatieve dingen. Op het moment ben ik bezig met snailmail en ik vind het erg leuk! 


//Hello,
It's so nice you read my creative diary! This week was very busy at work, but i still had some time for creative things like snailmail! I like snailmail very much!//

Things I've madeIk besteedde deze week veel tijd aan het versturen van mijn eerste snailmail. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en ik ben ook zeker van plan om het vaker te doen. Ik vond het resultaat heel leuk en ik hoop dat de ontvanger er ook blij mee is. 


//This week I spent a lot of time to make my first snailmail! I really liked it and it is my plan to sent a lot more! I like the result very much and I hope the receiver will be happy with it!//

Things I want to makeDeze week wil ik graag weer tijd besteden aan het kleuren van kleurplaten en ik denk dat ik ook weer wat kaarten maak met washitape.

//This week I want to spend some time to colour some colouring pages and I want to make some cards with washi tape!//

Things I've doneZaterdag ging ik met vrienden naar het concert van The Kooks in Amsterdam. Ik houd heel veel van de muziek van The Kooks en ik ging alweer naar het derde concert van ze. De nieuwe cd 'Listen' is erg goed en die moet je zeker eens luisteren.
//I have been to a concert of the Kooks in Amsterdam! I really love the Kooks, it's the third time I have been to a concert of them! Their new cd 'Listen' is really good!//

bron; radio2.nl


Things I've bought

Ik kocht deze blaasstiften en ik maakte zelfgemaakte enveloppen, voor het resultaat verwijs ik je naar deze blogpost

I bought these blopens and I made some selfmade envelopes with it, watch the blogpost for the result!


Ik kocht deze dossiermap om al mijn snailmail spulletjes netjes in te ordenen.
//I bought this archivemap to order my snailmail things//Bedankt voor het lezen van mijn creatief dagboek! Vergeet niet om nog mee te doen aan onze giveaway! Het is morgen de laatste dag en het zou zonde zijn als je niet meedoet om dit gave pakket te winnen! Op 3 februari maken wij de winnaar bekend dus houd de blog in de gaten voor meer informatie!

//Thanks for reading! Don't forget to join our giveaway! Only one day is left to join, at February the 3rd we will announce the winner! Keep updated with our blog for more information!// 

Share this:

2 opmerkingen :

 1. Hallo Kim,
  Je allereerste reaktie op je allereerste snailmail.......
  Dank je voor die eerste snailmail. Ik ben er erg blij mee.

  Succes en groetjes,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joke! Bedankt voor je reactie, erg leuk om te horen :)!

   Groetjes Kim

   Verwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes