Nieuw

17-02-15

5 years and 8 binders later ... [part 1]

Ik vind het heel leuk om plaatjes uit bijvoorbeeld tijdschriften te verzamelen. Ik stop ze in kleine multomapjes. Nu, vijf jaar en acht multomappen later, wil ik je graag wat foto's van mijn collectie laten zien!
// I love to collect images from magazines, stickers and so on. I put them in little binders. After five years and eight binders I want to show some pictures of my collection. //
Het stukje papier wat je helemaal rechts ziet, is gewoon een achterkant van een bonnetje!
// The piece of paper you see on the right, is the back of a check! //
  Vanavond ga ik nieuwe collages maken in mijn mapjes! Ik vind het erg leuk om ideeën te horen.

// Tonight I will make some new collages! I love to hear soms ideas. //
  Share this:

2 opmerkingen :

  1. Wauw, dit heeft me echt op ideeen gebracht! Wat een geweldig idee om zelf te maken en bij te houden. Leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wow dat zijn wel heel veel mappen. Ik vind het leuk om grote collages te maken en in te lijsten. Nou ja het zijn meer dreamboards... Erg leuk om te doen... Je kunt ze ook op A5 formaat maken...kijk maar eens bij me onder het label 'soulcollage' of google eens op dreamboard/soulcollage.
    Ik vind dat zelf net weer iets meer hebben ;). Je kunt ook een inimini collage maken en in een hanger maken met een glascabachon. Heel veel inspiratie en plezier gewenst! Warme groetjes van Susan en bedankt voor de leuke reacties op mijn blog

    BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes