Nieuw

04-01-15

Review; Primark Fashion NailsIk ben een groot fan van Primark en ik ga er dan ook vaak even een kijkje nemen. De vorige keer dat ik er was zag ik dat ze een nieuw schap hadden met allerlei soorten nep nagels. Ik vond het zulke leuke nagels dat ik besloot om er een paar mee te nemen om ze te testen. Met de Kerstdagen heb ik de rode nagels op gehad naar mijn werk. Ik werk in een winkel en ik merkte dat nep nagels dan ontzettend lastig zijn. Ze vielen er dan ook constant af, gelukkig had ik de lijm meegenomen om de nagels er weer op te plakken. De lijm die erbij geleverd zat was niet zo heel erg goed. Ik heb bij de andere nagels nagellijm van de Kruitvat gebruikt en hier ben ik wel tevreden over. De tweede set nagels zit er nu al 5 dagen op en ik heb ze nog steeds niet opnieuw hoeven lijmen! 

Al met al ben ik zeer tevreden over de nepnagels, het zijn onwijs leuke setjes! Er zitten 24 nagels in verschillende formaten in het pakje waardoor er altijd wel een passende bij zit. Deze nagels zijn ook niet heel erg lang wat ik persoonlijk wel fijn vind, ik heb namelijk lenzen.  Als je de goede lijm hebt blijven ze ook nog lang zitten, voor slechts €1,50 per set heb je er veel plezier van!

//I'm a big fan of the Primark and I go there very often just to have a look. The last time I was there , I noticed that they had a new shelf with all kinds of fake nails. I liked the nails very much so I decided to test some of them. I bought some red Christmas nails, black nails with matryoskas and coloured nails with an aztec print.

I work in a shop and I noticed that it is very hard to work with fake nails on. They fell off constantly. Luckily I had some glue with me to stick on the nails again. The glue which was included with the fake nails was not very good. I used some other nail glue from ‘de Kruitvat’ and that was much better! The second set of nails is already five days on and I still don’t need any new glue!

I am very satisfied with the fake nails and I really like the prints! There are 24 nails in different sizes in the pack so there is always one that fits. These nails are not very long, which I personally prefer, because I have contactlenses. If you use the good glue, they stick on for a long time.For just € 1.50 per set you have loads of fun !//


You might also like:
DIY nail art stamps
Write your creative thoughts on your nails
Winter nails

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes