Nieuw

25-01-2015

Kim's Drawings; 1

Ik vond laatst mijn tekenmap terug en het leek mij een leuk idee om de tekeningen die ik vroeger maakte met jullie te delen. Ik vond het altijd heel erg leuk om dingen uit de H&M gids of uit de Glamour na tekenen. De eerste 3 tekeningen zijn uit de H&M gids en de laatste tekening heb ik getekend vanuit de Glamour. Het is de strikjesjurk van Viktor en Rolf. In de komende tijd laat ik jullie nog meer tekeningen zien. De onderste drie tekeningen hebben geen gezicht omdat ik vind dat het fout tekenen van een gezicht een tekening heel erg kan verpesten. 

//A couple of days ago i found my drawing folder! I like to show you some of my drawings, the first three drawings are from the H&M guide. The last picture is a bowdress of Viktor and Rolf, I found it in the Glamour. In the next weeks I will show you some more drawings! The last three drawings don't have a face because I think when you draw a face that's not correct, it ruins your whole picture!//

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes