Nieuw

29-01-2015

DIY; free patterns papercutting

Lieve lezers,

Eerder beloofde ik om gratis patronen op de blog te zetten om kaarten mee te maken. Met deze blogpost wil ik deze belofte nakomen.

// Dear readers,

Earlier I promised you to make some free patterns to make cards with. By publishing this blogpost I want to fulfil that promise. //
Ik had een kaart gemaakt met hulp van het boek 'Papierknipkunst' van Emily Hogarth. Het patroon dat ik moest gebruiken bij het maken van een kaart was te groot voor een 'normaal' formaat om kaarten mee te maken. Ik had geen vel papier met een dusdanige afmeting om de kaart mee te maken en daardoor had ik het ontwerp iets aangepast. In de blogpost die ik over het maken van deze kaart maakte, beloofde ik om zelf een patroon te maken. De patronen kunnen gemaakt worden met een normale afmeting hobbykarton (21 x 14,8 cm) en een voor de helft van dit formaat (21 x 7,4 cm). Ik hoop dat je de patronen mooi vindt, er zullen er zeker nog meer volgen! Wanneer je een kaart maakt aan de hand van mijn patronen dan hoor ik graag wat je er van vindt en ik zie ook graag het resultaat! Het lijkt mij leuk om een foto van het resultaat te zien, je kan je foto mailen naar creativeneighbours@gmail.com of op sociale media zetten met een tag. Ik kijk uit naar de resultaten!

 // The card I made with the book 'Papierknipkunst' (a book about papercutting) gave reason to making this promise. There was a pattern to make a beautifull card wit in this book, but the format of the pattern was really uncommon, I didn't have a sheet of paper that was big enough! So now I've made patterns which you can use with a normal size of cardstock (21 by 14,8 cm) or half of it (21 by 7,4). I hope you like it. There will definitely follow some more free patterns! If you tried to make one of my free patterns, I would love to see the results! So please make a picture of your card and send it to us (creativeneighbours@gmail.com) or upload it on social media and tag Creative Neighbours. I'm looking forward to the pictures! //


Sla de het patroon op, vergroot hem (zie de afmetingen op de patronen), print hem, trek hem over en maak de kaart! Zie hier (klik!) om te zien hoe je de kaarten moet maken.
 

// Save the pattern, enlarge it (see the outline on the pattern), print it, trace it, make it! Here (click!) you can see how you can make the cards. //

Instagram: @CreaNeighbours
Twitter: @CreaNeighbours
Facebook: @Creative Neighbours
Bloglovin: Creative Neighbours The free patterns

Ik hoop dat je de patronen leuk vindt en ik kijk uit naar je foto's!

// I hope you like the patterns and I'm looking forward to your pictures! //
http://creativeneighbours.blogspot.nl/p/about-denise_20.html

Share this:

1 opmerking :

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes