Nieuw

27-01-2015

DIY; Creative Envelopes


Hallo Allemaal, 

Gisteren bracht ik weer eens een bezoekje aan de Action en ik kwam daar doosjes blaasstiften tegen! Wie kent ze niet van vroeger ;)! Ik kocht twee pakjes, één met donkere kleuren en één met lichte kleuren. Voor wie deze stiften niet kent, je doet de stift in het blaaspijpje en je blaast op het gekleurde deel. Door de warmte wordt de inkt een soort verf en kan je er hele leuke creaties mee maken!
Helaas weet ik niet meer de exacte prijs maar volgens mij was het rond de €1,40 per 6 stuks. 

// Hi everybody,

Yesterday I went to the Action and I saw some boxes with blopens! I used these blopens a lot when I was little. I bought two packages, one with dark colours and one with bright colours! For who doesn't know these pens, you must put the pin into the blopen and then blow into the blopen. The heath of your breath will make the ink melt on your paper, it looks just like paint! You can make some nice creations with it!//

Dit zijn de kleurtjes die ik kocht! 
//These are the colours I bought!//Er zaten ook leuke sjablonen in het pakketje!
//There were also some templates in the package!//

Ik probeerde wat dingen uit en uiteindelijk had ik een aantal tekeningen.
// I tried some things and finally i had a couple of paintings!//

Ik wist niet zo goed wat ik met de tekeningen moest doen maar toen bedacht ik mij ineens dat ik een aantal weken geleden deze leuke envelop sjablonen had gekocht bij de Hema :)!

//I didn't knew what to do with the paintings, but then I remembered the envelope templates that I bought at the Hema :)!//

Het maken van de envelop is heel simpel. Gebruik een leuke tekening of schildering en leg het sjabloon van de envelop erop, knip het uit, vouw de lijnen en plak de delen aan elkaar. Leuk voor Snailmail of voor bijvoorbeeld een verjaardagskaartje!

//It's quite simple to make these envelopes. Use a nice painting or drawing and lay down the template on it. Cut it, fold it, glue it and your envelope is finished! Nice for snailmail or a birthdaycard!//

Creatieve groetjes/ Creative greetings,
KimShare this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes