Nieuw

06-01-2015

Decorating a large jarVandaag heb ik deze pot versierd met nep sneeuw, kralen, textieltape, een houten label, lintjes en een wit waxinelichtje.
Ik vind het hartstikke leuk om zo'n glazen pot te versieren en ik raad ook iedereen aan om er een aan te schaffen. Je kan 'm per seizoen/feest aanpassen aan de kleuren en materialen die je wil gebruiken. Ik kijk nu al uit naar Valentijn, dan ga ik 'm versieren met rood en natuurlijk veel hartjes!

...

Today I decorated this jar. I used: snow (fake of course), beads, fabric tape, a wooden tag, ribbons and a white tea light.
I like to decorate a jar and I recommend everybody to get a jar! You can decorate the jar every season or holiday. I'm looking forward to Valentine, so I can decorate the jar with red ribbons and a lot of hearts!

Share this:

4 opmerkingen :

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes