Nieuw

05-01-2015

Creative Diary 13 Kim ; Christmas Presents

Hallo allemaal! Allereerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen, ik hoop dat jullie een geweldig en creatief 2015 gaan hebben! Ik heb een leuke Kerst en Oud en Nieuw gehad. In deze Creative Diary laat ik je vooral mijn Kerstcadeaus zien. 

//Hello everyone! First I want to say; Happy New year everybody! Have a wonderful and creative 2015! I had wonderful Christmasdays and a great New Years Eve! At this Creative Diary I will show you my Christmas Presents!//
Ik ben heel blij met deze nieuwe washitapes, normaal koop ik altijd felle kleuren maar nu vond ik eindelijk zwart, zilver en grijs

//I am very glad with this new washitapes! Normally I always buy bright colours, but now I finally found some black, grey and silver ones!//

Heerlijk dagje naar het strand geweest Zondag, het weer was zo lekker dat we op het terras hebben gezeten! 
//We have been to the beach on Sunday, the weather was very nice we could even sit on the terrace!//

Als je Kerstinkopen doet moet je tussendoor even pauze nemen :)! 
Ik neem altijd een witte warme chocolademelk bij La Place, ook hadden ze een heerlijk brownie/ chocolademousse taartje. 

When you buy Christmas presents you need a break, I always take a white chocolatemilk at La Place. I also took this delicious brownie/ chocolatemousse cake! 
Kijk deze leuke deken, mijn  schoonmoeder heeft hier uren aan gewerkt. Ze heeft de deken gebreid van heel veel verschillende kleuren wol, ik heb het nu op mijn bed liggen maar ik wil het in mijn toekomstige huis op de bank leggen. Ook kreeg ik dit leuke aztec print kussen voor Kerst. 

//Look at this cute blanket, my mother in law has worked on it for hours! She has knitted this blanket with a lot of colours wool. The blanket lays on my bed now but in my future house i will lay it on the couch. I also got this nice Aztec cushion for Christmas.// 

Ik kreeg deze vlinder voor Kerst. Het is een echte vlinder in een lijstje en deze is gekocht bij de website ; museumwinkel.nl
Als je een vlinder koopt bij de museumwinkel kun je er voor kiezen om het te laten inlijsten, ook de naam van de vlinder wordt er dan bijgezet. 

Ik zag bij de Action vlinderstickers die heel veel op de echte vlinder lijken. Ik kocht een lijstje en heb de nepvlinder ernaast gehangen. 

//I got this beautiful butterfly for Christmas. The butterfly is real and you can buy it at a store called museumwinkel.nl 
When you buy a butterfly at the Museumwinkel, they can frame the butterfly and they also put it's name at it. 

I saw some butterfly stickers at the Action that looked like my real butterfly. I bought a frame and put it next to the real butterfly.// 

Enkele van mijn kerstcadeaus, ik vind mintgroen en koraalroze hele gave kleuren om te combineren!

//Some of my other Christmas presents!
I really like to combinate mint green and coral pink//

Ik zag op Pinterest veel leuke DIY staan met wascokrijt dat gesmolten wordt. Je hoort de krijtjes vast te lijmen aan de bovenkant en dan met een föhn de kleuren naar beneden te laten lopen. Ik heb de krijtjes op het doek neergelegd en ben vervolgens gaan föhnen, let er wel op dat je de krijtjes dan vasthoud met bijvoorbeeld een kwast. Ik wilde het graag eens uitproberen en ik denk dat je hier hele mooie creaties mee kunt maken. Mijn eerste creatie deed mij denken aan lava en ik ga het zeker nog eens uitproberen!

//I saw a lot of DIY projects on Pinterest with melted crayons. You need to glue the crayons on top of the canvas and use a hairdryer to melt the crayons. I didn't use glue but I just lay down the crayons on the canvas, then you need to hold the crayons with a brush or something. I really wanted to try this project and I think you can create beautiful paintings with this technique. My first creations was like lava and I really want to try it again!//
Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes