Nieuw

09-11-2014

Washi Tape creations

Hallo allemaal! Ik ben voor een weekje op vakantie geweest naar de Veluwe. Het weer was niet erg goed, maar ik heb een heerlijke en creatieve week gehad. Ik ben naar de Action geweest, dit is echt één van mijn favoriete winkels. Ik kan daar uren rondkijken voor DIY artikelen. Ik zal jullie in de komende weken laten zien wat ik heb gekocht en gemaakt. In deze blogpost laat ik alles zien wat ik gemaakt heb met mijn nieuwe washi tapes. 

/Hello everyone! I have been on a holiday for one week near the Veluwe (a National Park in the Netherlands). The weather wasn't nice but I had a wonderful and creative week! I went to a store called 'Action' , one of my favourite shops. Action is a discount store where you can buy almost everything! I always buy DIY and creative things. 

In the next weeks I will show you what I made. In this post I show everything I made with my new washi tape! /

Dit is mijn collectie met washi tapes, ik heb de meeste bij de Hema gekocht, een aantal bij de Action en sommige zijn van de Duitse winkel Butlers. 

/My collection of washi tapes, I bought it at Dutch stores; Hema and Action and some of them are from the German store Butlers./ 

Deze schattige doosjes zijn gemaakt van karton en zijn gedecoreerd met washi tapes.
/Little boxes made from cardboard, decorated with pieces of washi tape./

Enkele weken geleden had ik al enkele schriften gedecoreerd, ik heb nieuwe schriften gekocht en ik heb nieuwe ontwerpen gemaakt. 

/A couple of weeks ago I decorated some notebooks, I bought some new notebooks and decorated these too./ 


Dit is mijn favoriet, ik vind het resultaat erg leuk geworden. Ik heb een simpele fotolijst gekocht bij de Action. In een fotolijst zit altijd zo'n kartonnetje om het formaat van de foto aan te geven. Ik heb dit kartonnetje gedecoreerd met Washi tapes en zo kun je een eigen kunstwerk maken. 

/This one is my favourite, I really like the result. I just bought a photoframe at the Action. There always is a cardboard in the photoframe when you buy it. I decorated this cardboard with Washi tape and the result is your own made piece of art :)!/ 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes