Nieuw

14-11-2014

Kim's Favourites ; 10x DIY of Pinterest

Ik zoek elke naar leuke plaatjes van DIY's op Pinterest. Ik wil jullie graag mijn favorieten laten zien, ik hoop de onderstaande DIY's zo snel mogelijk een keer te maken. 

/I search at Pinterest for DIY's every day. I want to show you my favourites which are on my wishlist to make myself as soon as possible!/

1. Ik vind dit tijdschriftenrek echt geweldig!
/I love this magazine stand!/

Craft the coolest magazine rack out of copper pipe and printed fabric. #DIY
http://zanaproducts.co.za/2014/08/22/copper-magazine-stand-diy/

2.  Deze Kerstboom vind ik heel schattig! Ik zou het alleen maken met zilveren en witte accessoires in plaats van gekleurde. 

/I think this is a really cute Christmas tree! I would make this with silver and white  ornaments. /
Oh how super pretty and fun is this wonderful Christmas Tree Craft? Makes you want to burst out into "Oh Christmas Tree" song, does it not? A great way to use up all those sticks the kids like to drag…
http://funcraftskids.com/christmas-tree-crafts-sticks/
3. Ik vind uilen leuk en ook dit kussen!  
/I like owls, I like this cushion!/
cool way to use scraps and ribbon...elephant with houndstooth and red scraps....birds.....letters.....words...etc
http://funcraftskids.com/christmas-tree-crafts-sticks/

4. Ik moet echt op zoek naar grote bladeren in het bos. Ik vind dit zo'n leuk idee!  
/I really need to find big leaves in the forest. I like this idea so much!/ 
DIY Leaf Mobile

5. Zou jij ook niet lekker op de bank willen liggen met deze heerlijke deken? 
/Look at this! You really want to lay on the couch with such a nice blanket/ 

 knit

6. Het lijkt mij een leuk idee om deze veren te verven en dan te gebruiken als decoratie voor in huis. Ik zou ze in een leuke vaas of fles neer zetten! (Misschien wel de flessen van DIY nummer 10!)  
/I think this is very cute to use as home decoration in a nice vase or bottle( maybe the one from number 10 ;) )!/

DIY painted feathers
http://blog.freepeople.com/2013/03/diy-painted-feathers/7. Ik verzamel altijd stenen als ik op vakantie ben, ik vind dit een heel leuk idee om platte stenen te decoreren. 
/I always collect stones when I am on holiday, I really like this idea of painting and decorating flat stones./
stone zentangles
http://eclecticwave.tumblr.com/post/20714940529
8. Ik ben nu al een tijdje op zoek naar waskrijt maar ik kan het nergens vinden! Alle krijt die te koop is heeft een plastic huls er om heen en zijn dus niet geschikt om te föhnen. Ik zou deze DIY zo graag willen testen. Misschien moet ik eens op internet zoeken of ik ze daar kan kopen. 

/I am searching for crayons for a couple of weeks now, and I can't find them in the stores. I really want to test this DIY, I will search at the internet to buy some/ 

Home Decor

9. Hele gave cluth! Eerst kon ik niet geloven dat dit een DIY- tutorial was. Ik dacht dat deze clutch gekocht was bij Zara of H&M. Ik zou alleen niet weten waar ik deze stenen zou kunnen kopen, als iemand een idee heeft, laat het dan graag even weten. 

/Beautiful clutch! First I couldn't believe this was a DIY- tutorial, I thought this clutch was bought at Zara or H&M. I didn't found stones and studs like these yet, but if you know where I can buy it, please let me know!/
Emilio Pucci inspired DIY beaded clutch.  This is so beautiful, I must make one of these the next time I have a formal event.
http://evelinasfashioncafe.com/diy-runway-emilio-pucci-clutch/10. Ik ga in de tweedehands winkel op zoek naar mooie flessen, om deze DIY te maken. Ik zou alleen verschillende kleuren gebruiken in plaats van een kleur. Ik zou er ook mooie bloemen of veren in doen

/I will search for nice bottles in the second hand store, to make this DIY. I would like to use different colours, not just one colour, and I will also put some nice flowers in it./ 
DIY
http://www.ohsolovelyblog.com/2012/05/entertaining-made-lovely-diy-glass_01.html

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door mijn Pinterest Favorieten, wil je nog meer inspiratie? Kijk dan op ; 

/I hope you will get inspired with these favourites from Pinterest! Do you want to get more inspiration? Look at; /


  http://nl.pinterest.com/CreaNeighbours/    and follow us!

Share this:

1 opmerking :

  1. Ik denk dat je die parels in een knutselwinkel kunt vinden. Ik weet er een heleboel zijn in mijn streek, maar daar zul je niet veel mee zijn doordat ik in België woon. Ze gebruiken deze parels ook voor oorbellen en zo veel meer mee te maken.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes