Nieuw

30-11-2014

Creative Diary 9 ; Kim

 Hierbij weer een creatief dagboek van mij, deze week heel druk gehad met werken overdag en in de avonden vandaar dat er weinig op de blog is geplaatst. Gelukkig wordt komende week een stuk rustiger en kan ik weer lekker creatief aan de slag! Vorig weekend was ik in de Ardennen met vrienden! Wat een ontzettend mooie omgeving!

//This is my creative Diary for this week. I had to work a lot this week, so I didn't post a lot at the blog. Fortunately this week I have a lot of time to make some new creations! Last weekend I visited the Ardennen. An area in Belgium with beautiful nature!//

                                                                        
 Ik was deze week wel weer druk bezig met de vilten beertjes voor de Kerstmarkt, ik wil nog meer verschillende kleurtjes maken. 

//This week I made some felt bears for the Christmas Market. I want to make some more in other colours.//


Vandaag ben ik naar het strand geweest in Ouddorp. Er was helemaal niemand te zien en het was erg slecht weer. Toch hebben we genoten van een kop warme Chocolademelk!                                    // Today I visited the beach at Ouddorp. There was nobody at the beach, and the weather was very bad, but we had a delicious cup of hot Chocolate!//

  Ik was al heel lang op zoek naar een inspiratieboek waar ik papier, stickers, tekeningen, plaatjes enz. in kan verzamelen. Ik was afgelopen weekend bij de Pipoos outlet in Hazerswoude (Z-H) waar ik deze boeken vond van K&Company Smash. Ik koos het Fashion inspiration boek omdat ik deze het meest inspirerend vond. Ik ga nu veel verschillende dingen verzamelen en ik zal aan jullie laten zien als ik weer wat in mijn inspiratie boek heb gezet. 

// I have searched for a inspiration book for a long time now. I finally found one at Pipoos Outlet store ( a craft store in Holland). This book is from K&Company Smash, I choose the fashion book because this was the most inspiring book for me. I will show you the result, when I made something in my book.//

Deze leuke zelfgemaakte sneeuw'bollen' kwam ik tegen in de kast van mijn schoonmoeder! Heel erg leuk en makkelijk om te maken! 
//These snowglobes were made by my mother in law! It's easy to made and they are very cute!//


Ik ging aan de slag met mijn Flow paper lovers boek. Ik heb onder andere de labels en kaartjes er alvast uitgehaald, erg leuk om te gebruiken bij bijvoorbeeld cadeautjes inpakken. 
// These are some cards and labels of my Flow paper lovers book. I want to use it for gift wrapping//

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
// Thanks for reading, until next time!//


Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes