Nieuw

14-10-2014

Review ; Freubelweb by Loes Verhoeven

Saturday I finally got the book Freubelweb written and created by Loes Verhoeven. I like the book very much, I will make review
in Dutch because the book is written in Dutch. 

Ik was blij verrast toen ik mijn pakje van Bol.com opende, natuurlijk had ik de voorkant van het boek al gezien tijdens het bestellen maar in het echt is het boek nog leuker en dikker dan ik dacht! Ik werd meteen enthousiast van de vele kleurenfoto's die het boek rijk is. 
Schermafbeelding 2014-08-17 om 17.35.43


Ik heb het boek besteld omdat ik eerlijk gezegd slecht ben in breien en haken heb ik eens geprobeerd maar het lukte totaal niet. Met het Freubelweb boek hoopte ik hier een goede uitleg over te krijgen om mijn niveau toch eens naar een hoger level te tillen :). Het boek laat ontzettend veel brei, haak, naai, borduur en papier technieken zien. Alle technieken worden uitgebreid beschreven en het boek lijkt mij dan ook uitstekend geschikt voor beginners maar ook mensen die al wat verder zijn, kunnen nog veel van dit boek leren. 

Ik heb ontzettend veel zin om met het boek aan de slag te gaan en als ik een creatie gemaakt heb, zal ik deze aan jullie laten zien. 

Wil je dit boek ook bestellen? Het is voor 17,95 te koop bij de website van Freubelweb of koop het net als ik op BOL.com


leuk weetje; als je het boek besteld op de Freubelweb website zal Loes Verhoeven het boek signeren en er een persoonlijke boodschap in schrijven! 


Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes